2 Comments

  1. Als je de 40-uur-per-week slavenkooi verlaat, mag ecolonie ¨voor bewuste mensen¨ lijken. In werkelijkheid is er niets bewusts aan de mensen die ecolonie ¨mooi¨ vinden. Onder het bewind van Fuhrer Johan en Henkjan 40 uur per week gratis arbeid leveren, mag je wel in contact brengen met gelijkgestemden, maar is dit werkelijk een situatie waarin je kan LEVEN?

    Like

    1. Bedankt voor het delen van jouw visie. Ooit vroeg ik een zen-meester na mijn verblijf in een Boeddhistisch klooster: “Wat is dat hier voor iets raars? Zijn jullie een sekte?” en hij antwoordde “Zodra je jouw eigen gedachtes over deze plek gaat geloven, zijn we dat, ja”. Valt in lijn met wat mijn moeder jarenlang gezegd heeft: “Alles is een keuze, Nienke”. Mijn keuze om naar Ecolonie te gaan was een bewuste keuze, mijn keuze om er korte tijd te verblijven ook.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s